Tule mukaan!

Liittymällä jäseneksi tuet Loviisanseudun Meripelastajien toimintaa ja autat pitämään pelastusalukset lähtövalmiina koko avovesikauden. Yhdistyksen tulot perustuvat pääosin jäsenmaksuihin ja lahjoituksiin, joilla pidetään alukset toimintakunnossa ja katetaan käyttökustannukset.

Voit myös auttaa osaltasi pitämään pelastusalukset lähtövalmiina tulemalla mukaan aktiivitoimintaan. Omien mahdollisuuksiesi ja halujesi mukaan voit olla mukana pelastusalusten hälytysmiehistössä tai osallistua seuran muuhun toimintaan kuten alusten ylläpitoon tai varainhankintaan.

Pelastusalusten miehistö toimii täysin vapaaehtoisesti, eikä saa  minkäälaista korvausta pelatus- ja avustustyöstä. Toimiminen  meripelastusaluksen miehistönjäsenenä vaatii sitoutumista, koska  pelastusalukset ovat avovesikauden jatkuvassa hälytysvalmiudessa. Vastapainona meripelastus antaa harrastuksena paljon uusia kokemuksia ja  mahdollisuuden monipuoliseen pelastus- ja merenkulkukoulutukseen.
Jäsenenä saat Meripelastaja-lehden kotiisi neljä kertaa vuodessa.

 

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

Henkilöjäsenyys

Tue Loviisanseudun Meripelastajien toimintaa. Henkilöjäsenmaksu on vuonna 2016 20 €.

Valitse

Yhteisöjäsenyys

Tue Loviisanseudun Meripelastajien toimintaa. Yhteisöjäsenmaksu on vuonna 2016 25 €.

Valitse

Mukaan vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan

Aloita elämäsi paras harrastus. Meripelastus antaa harrastuksena paljon uusia kokemuksia ja mahdollisuuden liikkua merellä ilman omaa venettä sekä monipuoliseen pelastus- ja merenkulkukoulutukseen. Mitään aikaisempaa veneilykokemusta tai erikoisosaamista ei edellytetä. Jäsenmaksu on vuonna 2016 20 €.

Valitse

Trossi-turva

Trossi on Meripelastusseuran veneilijälle kehittämä jäsenpalvelu. Jäsenmaksu on vuonna 2016 75 €.

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group